Favemanc

Favemanc keramische tegels

Favemanc is een inovatieve, geventileerde gevel systeem, gebasseerd op keramische tegels van geëxtrudeerde Gres klei met een verscheidenheid aan maten en afwerkingen. Ontworpen met een inwendige structuur in de vorm van cellen voor de sterkte, zorgen de tegels voor verbeterde warmte en akoestieke prestaties van gebouwen. De overlapping van de tegels zorg ook nog eens voor minimale doorlaat van water.
Favemanc tegels Het muursysteem om de tegels vast te zetten is makkelijk op te zetten met klemmen, waardoor het niet nodig is om de tegels te zagen of boren. Het geventileerde muur-systeem met keramische tegels kan gecombineerd worden met een scala aan materialen, zoals aluminium, RVS, glas, hout etc.

Door het zorgvuldig selecteren van de beste combinatie van velerlei kleien die tot haar beschikking staan, produceert ze een hoge kwaliteits grondstof waardoor de ovens op een hoge temperatuur kunnen branden.

Kleuren palet

Favemanc tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Favemanc tegels
De nieuwste technologiën gecombineerd met een strenge kwaliteits controle, zorgt voor een veerkrachtige en duurzame tegel.

Voor vragen over levering en montage van Favemanc keramische tegels kunt u altijd contact opnemen met VDP projecten BV.

Alucobond
Eternit
Favemanc
FibreCem
Kingspan
Lankhorst
Mosa
NBK Terracotta
Plastica
Plato
Rockpanel
SVK
Trespa
Werzalit